Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

6 tipp a hosszú élethez

Az átlagember többnyire 40 körül jön rá arra, hogy eltunyult, folyósodnak a régen kívánatos idomok, nem bírja szusszal a lépcsőzést, bealszik vacsora után a tévé előtt, a sportot pedig maximum a sportcipők vásárlásával építette be az életébe. És ilyenkor jön a NAGY FORDULAT. Edzőterem-bérlet, covidos időkben futás a Normafánál, tenisz vagy foci a barátokkal.

6 tipp a hosszú élethez – Diéta Pláza

Aha…

Aztán meg a kilók… na, azok meg nem mozdulnak. A háj marad, és ott rezeg minden ugrásnál, lépésnél. És jönnek a sérülések. Az a fránya térd, meg a „jajaderekam”…. És az edzőtermi bérlet csendben lejár a pénztárcádban, a Normafa inkább Abnormafának tűnik, a hétvégi foci meg az első esős szombaton véget ér.

Ha kisebb-nagyobb túlsúllyal küzdesz, minden fronton egyszerre kell változtatni magadon, hogy tényleg megmozduljon valami.

Először is

hozz igazi döntést. Ne kampányígéret legyen, mert belenéztél a tükörbe vagy nem jött rád a tavalyi farmerod. Akard igazából megváltoztatni magad. Tégy ígéretet magadnak és szabj határidőt. Könnyebb lesz az etapokat beállítani.

Másodszor

könnyebb lesz sportolni, ha te is könnyebb vagy. Azaz: figyelj a kajára. Figyelj a kalóriára.

 

Harmadszor

ha szereted a hasad, és nem mondasz le az eddigi rossz étkezési szokásaidról (azonnal), égess több kalóriát. Ha kell, szedj kalóriacsökkentőt, zsírégetőket – már kaphatók nagyon jó hatású és egészséges, gyógynövény-alapú szerek is. 

Negyedszer

tarts ki. Ha 20 év alatt váltál olyanná, amin most változtatnál, ne add fel egy hét után. 

Ötödször

a mozgáshoz védd az ízületeidet. Kollagén, porcerősítés, vitaminok!

Hatodszor

légy büszke az elért eredményeidre!

 

javasolt termékek: