Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A frekvenciaterápia, avagy a betegségek tudatalattija

Biofizikai tény, hogy az emberi szervezet nem csupán sejtekből felépülő biokémiai struktúra, hanem elektromágneses hullámok, terek szövedéke is. Minden szervnek, és az azt felépítő sejteknek is megvan a saját, csak rájuk jellemző elektromágneses frekvenciája. Ezek külső energia hatására elektromos impulzussal reagálnak, vagyis kommunikálnak.

A természetben általános jelenség egyfajta rezonancia alapú kommunikáció. 

Ha egy teremben különböző hosszúságú fémrudakat vagy kis csengettyűket, harangokat lógatunk fel, de mindegyik méretből 2 darabot is, és ezek bármelyikét megkongatjuk, akkor abból a rá jellemző frekvenciájú hanghullámok indulnak ki. Azok, amelyek más méretűek, nem fognak rezonanciába jönni. De az, amelyik ugyanakkora volt, és ezért ugyanolyan a sajátrezonanciája, szintén meg fog szólalni méghozzá ugyanolyan hangmagasságon! Ez a folyamat a biológiában, a sejtek között is hasonlóképpen zajlik, csak nem hangrezgések, hanem elektromágneses rezgések által.

A frekvenciaterápia, avagy a betegségek tudatalattija – Diéta Pláza

Az idegrendszeri és hormonális irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely összehangolja sejtjeink biokémiai folyamatait. Szervezetünk elektromos tevékenységiből pedig következtetni lehet az abban végbemenő folyamatok minőségére.

Ha a rezonancia, a sejtek közötti kommunikáció megtörik, akkor ezt a zavart a biokémiai folyamatok is lekövetik. Később ezek a torzulások vezetnek betegségekhez. Ebből is látszik, hogy a betegségek kialakulása sokkal korábban kezdődik, mint ahogy a panaszok megjelennének.

A szerveket, azok sejtjeit illetve elektromágneses frekvenciáit szinkronizálhatjuk egy e célra épített berendezéssel, annál is inkább, mert ezek a sejtek minden embernél ugyanolyan frekvenciákon működnek. A készülék kibocsátott rezgéseire csak azok a szövetek, biológiai struktúrák fognak reagálni, amelyek erre rezonánsak, ezért minden más jelet átengednek magukon. Ezt jelenti a „biológiai ablak“ fogalma, és ezért nem okoz a biofizikai terápia semmilyen mellékhatást.

A kezelések nem csupán a nemkívánatos hatásoktól mentesek, de fájdalommal, vagy más kellemetlen érzéssel sem járnak. 
A frekvenciaterápia ma már Magyarországon is több helyen elérhető.

Cikkünk az „Életmód a gyógyulásért” Facebook-oldal nyomán íródott.