Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karcsú derék – lezsírozva!

De sajnos vészesen közeledik a fürdőruhaszezon, és kivillannak a pocik, aprócska vagy nagyocska hurkák, karfiolok, leng az integetőháj. Ha nem zavar, ha jól érzed magad a bőrödben és az egészséged sem látja kárát, az szuper! Ám ha nem pontosan ez a helyzet, érdemes megtudni, mi is az állás zsír-ügyben.

Karcsú derék – lezsírozva! Diéta Pláza – Fogyassz jól

A haditerv általában az szokott lenni, hogy kampányszerűen és átgondolatlanul koplalni kezdesz, csökkented a zsírbevitelt, azaz fogyózol. Már a szó is ijesztő. 

Főleg, ha tudod, hogy a zsírsejtek számát egyik hagyományos módszer sem csökkenti, csak térfogatukat változtatja meg! 

Kevesen tudják, hogy a zsírsejtek száma életünk során állandó, számuk kisgyerekkorban alakul ki (ennyit a gyerekkori elhízás veszélyeiről). Térfogatuk képes akár egy nagyobb dió nagyságúra is megdagadni, ha nem megfelelően étkezünk és nem mozgunk eleget. A fogyókúra és a testmozgás hatására újra normális méretűre csökkenhetnek, de maga a zsírsejt a hagyományos fogyasztó módszerek hatására sosem tűnik el. Pedig ez is lehetne a kulcs a tartós hatáshoz. Mindössze két olyan eljárást ismerünk, amely képes arra, hogy végleg megszabadulhassunk a zsírsejtektől, és centiméterekben mérhető, tartós változást érjünk el: az egyik a műtéti zsírleszívás, a másik pedig a kavitáció.

Ha szeretnéd elkerülni az altatás kockázatát, és már tényleg nincs több ötleted az azonnali és tartós megoldásra, a kavitációt fogod választani. 

A kavitáció ultrahanggal rezgésbe hozza a zsírsejteket, amelyek ennek következtében túlnyomás alá kerülnek, és végül összeroppannak. A kavitáció során felszabaduló zsírok és salakanyagok pedig távoznak a testből, a zsírsejt pedig megszűnik létezni. 

Ám tudnod kell, hogy ez sem leányálom. Több kezelésre van szükség, és ez a megoldás sem túl pénztárcabarát.

A mi javaslatunk jóval szelídebb és kevésbé drasztikus a szervezeted számára. Talán kicsit lassabb, de hidd el, élvezni fogod.

Fogyaszd le magad okosan, fokozatosan, válassz rád szabott diétát és támogasd meg a kúrát vitaminkomplexszel, gyógynövényes étvágycsökkentőkkel, zsírbontókkal.