Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szép vagy? Ez a szépség 3 alappillére.

A szépség NEM relatív. Ugyanis az egészségnél kezdődik. Ha nem vagy egészséges, nyúzott az arcod, fáradt vagy pattanásos a bőröd, fakó a hajad, töredezett a körmöd…. hogy csak a legalapvetőbbekkel kezdjük.

Ha belül nincs minden rendben, a kedélyállapotod sem a legjobb, rossz a kedved, nyűgös és ideges vagy. Hogy lehetne egy karikás szemű idegroncs igazán szép?

A szépség 3 alappillére – Diéta Pláza

Szépség nem létezik a következő 3 alappillér nélkül:

1.    Harmónia önmagunkkal

Mit jelent ez konkrétan? Amikor ránézel valakire, és látod, hogy rendben van. Hogy önazonos, áll a lábán, hogy rendben van saját magával. Van, akinek tökéletes az alakja, mégis lehet, hogy valami nincs rendben. És van, aki kis túlsúllyal is sugárzik és vonzza a tekintetet. Akinek a tekintetében nyugalom és életöröm van.

2.    Jó emésztés

Ha az anyagcseréd normális, a vitaminok is jobban szívódnak fel. Ha az emésztésed jó, akkor a bőröd is szebb, nincsenek pattanások, hajszálerek, vörösség, a körmöd erős, a hajad selymes és fényes. Ez pedig mind-mind a szépséghez tartozik. Sugárzó bőr, gyönyörű, dús haj – ezek bizony nem csak a kozmetikai készítményeknek köszönhetőek.

3.    A tartás

Ezalatt nemcsak a belső tartást, de a testtartást is értjük. Ugyanis akinek „van kiállása”, aki egyenesen, stabilan áll a lábán, akinek a mozgásában érezni az erőt, az mindig vonzó. A tartás többnyire a rendszeres mozgásnak is köszönhető, a testtartás árulkodik a fizikai állapotról és az erőnlétről.