Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új súlycsökkentő diéták – a Mediterrán Diéta

A szív- és érrendszert nagyban támogató görög, olasz, spanyol és portugál étkezési kultúrán alapuló Mediterrán Diéta nemcsak nagyon egészséges, de hihetetlenül finom alapanyagokon is nyugszik.

Ilyen az egészséges zsírokat tartalmazó avokádó, olíva olaj, a mogyorófélék, a sok hal fogyasztása, a babfélék, hüvelyesek, zöld levelek, saláták, a sok gyümölcs és gabona, valamint nem utolsó sorban a napi egy üveg száraz vörösbor. Sajtot csak mértékkel fogyasztanak és vörös húst is csak maximum kétszer egy héten.

Új súlycsökkentő diéták – Diéta Pláza

Hogyan segít ez a súlycsökkentésben?

Azon kívül, hogy nagyon egészséges étrendről van szó, amely csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések esélyét, betartása többnyire súlycsökkenéssel jár, főleg, ha betartjuk a napi 1500 kalóriamaximumot. A kutatások szerint ezzel a diétával 12 hónap alatt akár 5-10%-os súlycsökkenést is elérhetünk. 

 

És ami nagyon fontos: ez a csökkenés tartós, az diétázók többségénél egyáltalán nincs jojó-effektus! Ha nagyobb súlyvesztést szeretnénk elérni, vagy nehéz betartani ezt az alacsony kalóriamennyiséget, érdemes egyéb fegyvereket is bevetni, például egy magas minőségű étvágycsökkentőt.

Fogyókúrát támogató termékek: