Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1 év odafigyelés – 10 év mínusz

A fogyókúrázás, a diéta, és minden efféle téma többnyire "csajos" dologként van a köztudatban. A magyar férfiak nagy része 40 felett már sajnos nem sokat foglalkozik a külsejével, az egészségével is alig. Így férfiként nekem most erről írni kicsit furcsa, fotókat közzétenni meg már-már bátor húzásnak érzem - de ez az igazság, és kész.

1 év odafigyelés -10 év mínusz – Diéta Pláza

A sok ülőmunka, a stressz, a rendszertelen és nem minőségi étkezés nálam is megtette a hatását - bár sokáig próbáltam a homokba dugni a fejem, és arra hivatkoztam, hogy ex-sportolóként nekem más az anyagcserém, meg hasonló okos dolgok...

Számolgattam néha a kalóriákat is, de azt sem vettem figyelembe, hogy 40 felett már csökken a tesztoszteronszint, azaz például lassul az anyagcsere, cserébe nő a fáradékonyság, és kialakul az úszógumi, nő a hasi zsír, ajjaj..... Amikor nőni kezdett az úszógumim, kapkodni kezdtem, végül kikötöttem újra a sportnál és egy nagyon felkészült személyi edzőnél - ami valljuk be, dicséretes egy túlsúlyos és fáradékony negyvenesnél - csak sajnos nem elegendő.

Erre elég hamar rá is jöttem, amikor a kemény edzések utáni éhség rámtört, és rájöttem, továbbra sem ehetek annyit, mint szeretnék. Sőt, még mindig túl sokat és túl rosszul eszem! Így hát beindítottam az új élet programom: sok zöldség, ellenőrzött ételek, semmi tartósítószer, több hal és tiszta húsok, sok folyadék...

Fogyósztori – Diéta Pláza

Szépen fejlődtem, az edzések nagyon átalakítottak, de az a fránya úszógumi még mindig megvolt az izmok mellett.

Muszáj volt valami hathatósabb segítséget találni, így hát bekerült a képbe a pyruvate, amiről elég sokat lehet újabban hallani, mert tényleg nagyon hatásos zsírbontó, anyagcseregyorsító.

Elkezdtem szedni, folytattam az edzést és továbbra is odafigyeltem az étkezésre. És megjött az áttörés! A második képen látható az eredmény.

A sok ülőmunka, a stressz, a rendszertelen és nem minőségi étkezés nálam is megtette a hatását – Diéta Pláza

"Jó, az első képen kicsit rájátszottam, de akkor is. Én magam is megdöbbenek a változáson. Meg kicsit büszke is vagyok :)"

Ha neked is van sztorid, és büszkén megosztanád, ide vele! Fotóval vagy anélkül - ha akarod, bemutatjuk a te történetedet is.Írj a tortenetem@dietaplaza.hu e-mail-címre, és ha ha érdekesnek találjuk, felkerül az oldalra.

A történet beküldője: Horváth László
A képeket a beküldő jóváhagyásával tettük közzé.