Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dudás Miki óriási átalakulása

22 kg-os túlsúly: teljes életmódváltás – csak a rossz irányba

A világbajnok kajakos a legjobb példa arra, hogyha egy sportoló abbahagyja az edzést, és nem figyel az étkezésre, az eredmény a gyors elhízás.

Dudás Miki – Diéta Pláza

Dudás Miki 20 kilóval többen (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

Dudás Miki két évvel ezelőtt elhatározta, hogy 20 év aktív sport után visszavonul. Aktív évei alatt tökéletes formában volt, de most elmúlt az a kényszer, hogy tudatosan odafigyeljen a táplálkozására. Meg is lett az eredménye, egy elég nagy túlsúly formájában.

„Huszonkét kilót szedtem fel. Azért eszek, mert szeretek enni. Húsz évig sportoltam, mellőzni kellett mindent. Ivett jól is főz, meg ott lakunk egy piac mellett közvetlenül. Oda lemegyek, itt a hekkes, ott a hurka-kolbászos, én meg olyanokat eszem…”

 

Mikit megviselte, hogy ilyen gyorsan ennyit változott a teste, és tudja, hogy nem lesz egy-két pillanat, mire visszanyeri régi formáját. Azonban már dolgozik azon, hogy leadja a felesleges kilókat: szorgalmasan látogatja az edzőtermet, emellett pedig már jobban odafigyel a táplálkozására is.

Forrás: velvet.hu

Igyekszik szigorúan venni a diétát, de bevallotta: nassolni még szokott, de csak kora reggel. Drukkolunk neki, hogy újra jól érezze magát a bőrében, és a súlyfelesleg hamar leolvadjon róla.

Hirdetés

Onyutha Judit fogyásának titka: Genix kapszula – Diéta Pláza

"Kint voltunk Afrikában edzőtáborban, mikor bejelentették, hogy nem lesz olimpia. Tök jó formában, célegyenesben voltunk, majd onnantól kezdve semmit sem csináltam. Huszonkét kilót [szedtem fel]. Sokat szolizok – ha már kövér vagyok, legalább barna legyek. Nem [vagyok stresszevő], azért eszek, mert szeretek enni. Ivett jól is főz, meg ott lakunk egy piac mellett közvetlenül. Én oda lemegyek, és itt a hekkes, itt a lángosos, itt a hurka, kolbász, és én olyanokat eszek... Lemegyek reggel papucsban, megreggelizek, felmegyek, ebédre is tök jó kaják vannak. Egyszerűen most élveztem egy évig azt, hogy azt eszem, amit akarok. Esténként lementem, krémest vettem, fagyit ettem. Azért ettem, mert marha jó volt, hogy végre ehetek. Viszont cserébe, ha belenézek a tükörbe, azt mondom, hogy ahj... Régen azért sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. Aki megszokja, hogy húsz éven keresztül kocka van mindenhol... Nem azt mondom, hogy most rosszul nézek ki, csak ahhoz képest, hogy régen eres volt a mellkasom, most meg van rajtam egy pici [felesleg].... "