Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Endrei Judit fogyása – 13 kilót dobott le. Ki csinálja utána?

Endrei Juditot 1976-ban ismerhettük meg, ekkor debütált a Magyar Televízióban. Nagyon aktív életet él, és szépsége cseppet sem kopott az eltelt idő alatt. Fantasztikus formában van, és sugárzik az egészségtől. Ráadásul 13 kilótól szabadult meg, ami nem csekély fogyás.

A pluszkilóktól a gyerekek születése után egyre nehezebb volt megszabadulnom. Aztán teltek az évek, és jött nálam is a szokásos ideológia, hogy nem olyan nagy baj ez, más változókorban lévő nővel is megesik, hogy hízik, ezért elfogadtam a túlsúlyomat." – mesélt Endrei Judit fogyásáról.

Az életmódváltásba egy évvel ezelőtt fogott bele, de nem vette túl komolyan, inkább kísérletként fogta fel, miután az egyik barátnője átküldött neki egy szénhidrátszámolós étrendet. Lássuk mi Endrei Judit fogyásának titka.

"Azzal a céllal kezdtem el, hogy ha csak öt kilót leadok, már elégedett leszek. A pandémia alatt kevesebb dolgom és több időm volt odafigyelni arra, hogy mit eszem. Aztán elértem az öt kilót, és ez annyira motivált, hogy folytattam tovább" – nyilatkozta Endrei Judit.

  Endrei Judit fogyása – Diéta Pláza

A 13 kilós fogyáshoz kellett egy kis odafigyelés (gondosan megválogatja, mit és mennyit visz be a szervezetébe), a kiegyensúlyozott étrend és a mozgás.

Változni és változtatni sohasem késő, ezt Endrei Judit példája is jól mutatja. Nincs szükség feltétlenül drasztikus életmódváltásra sem, hiszen számtalan fogyást segítő étrendkiegészítő közül válogathatunk ma már.