Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Judy ragyogó formában van, 10 kilótól szabadult meg

Diéta Pláza - 2021. 06. 14. 03:32:50

Judy ragyogó formában van, és szinte sugárzik, pedig 10 kiló feleslegtől szabadult meg. Hogyhogy nem látszik nyúzottnak? 10 kiló nem kevés, főleg egy 160 centi alatti hölgynél, és akár óriási terhelést is jelenthetett a szervezetének egy ekkora fogyás. De vajon valóban így volt?

Judy ragyogó formában – Diéta Pláza Fotó: nlc.hu

Megérkezett a Genix! Testsúlycsökkentés éhezés nélkül!

A Groovehouse énekesnője megelégelte, hogy nem érzi jól magát a bőrében. Hihetetlen, de kevesebb mint négy hónap alatt fogyott le 50 kilóra, ami igencsak látványos változást eredményezett. 

Judy fogyásának titka

„A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése nélkül indul be a kalóriaégetés, a zsírtörés, ez az anyag képes blokkolni az éhségközpontot is. A kúra abban is más, hogy rendbe tette az anyagcserémet. Ebben segített az a vákuumrost, ami szívóhatást képes az emésztés megsegítésére a szervezetben előidézni”

Ez kell nekem – Diéta Pláza

Judy (Fotó – Instagram) Judy (Fotó – Instagram)

„A férjem kereken és túlsúllyal is ugyanígy szeretett, igazából a kilók sosem voltak nálunk téma. Egy kapcsolat, bármelyik fél boldogsága, jó esetben nem ezen múlik, de persze mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, és ez nagyon jól esik.”