Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Két csinos hölgy – egy megoldás

Diéta Pláza - 2021. 08. 12. 19:11:47

Súlycsökkentő hatóanyag kivonat Kandász Andrea és Keleti Andrea ajánlásával.

Két csinos hölgy – egy megoldás – Diéta Pláza

„6-7 éve ismerem Keleti Andit, egy műsorom kapcsán találkoztunk először, végül túl hosszú lett a felvétel, annyit beszélgettünk. Aztán az első önkéntes karantén után, mikor újra lehetett ide-oda menni, én rögtön Andihoz mentem táncolni, egy bachata órára. Akkor láttam, hogy ő milyen bomba formában van, én pedig nagyon le voltam eresztve, hogy finoman fogalmazzak. Aztán Andi elárulta, hogy egy gyógynövény segítségével, éhezés nélkül fogyott le 2 ruhaméretet, így én is belevágtam és mára le is ment 23 kiló” 

Két csinos hölgy – egy megoldás – Diéta Pláza

Fotó: Femina.hu

Kandász Andrea júniusban és szeptember végén. Fotó: Instagram/Kandász Andrea Official Page

"Amikor szembesültem vele, hogy ennyire elengedtem magam, megkérdeztem a férjem, hogy "te engem még így is szeretsz?" Persze azt válaszolta, hogy mindenhogy szeret, és azt mondta, hogy nem is látszik rajtam a fölösleg, de tudtam, hogy a válaszának egyik fele nem igaz, és nagyon is látszottak azok a hurkák" - mesélte. 

SD36 – A fogyás kódja! – Diéta Pláza

Súlycsökkentő hatóanyag kivonat Kandász Andrea és Keleti Andrea ajánlásával. Nemzetközi eredmények, korszakalkotó magyar innováció! Új generációs súlycsökkentő extractum, megújult receptúra.

Ez kell nekem – Diéta Pláza

Mi az SD36?

Az SD36 egy korszakalkotó magyar innováció, amely nemzetközi kutatási eredményekre épült. A benne található gyógynövények egymást hatását erősítik fel, így támogatják a fogyókúrát.

Az egyik összetevő gyorsítja az emésztést, így az elfogyasztott ételek rövidebb ideig tartózkodnak az emésztőcsatornában.

A másik telítettségérzetet okoz, így kevesebb étel is elég, a harmadik pedig megváltoztathatja a szénhidrátbevitelre adott válaszreakciót, így csökkentheti a koleszterin szintet.

Miért más?

A különleges laboratóriumi módszerekkel koncentrált kivonatokat úgy ötvözték, hogy fokozzák egymás hatását. Ilyen testsúlycsökkentő koncentrátum eddig még nem született. Ez a fogyás kódja.

Mennyi idő után látható és érezhető az eredmény?

Az alak- és testsúlyváltozás mindig egyénfüggő. Állapottól, életkortól, az esetleges túlsúly mértékétől is függ. A testsúlycsökkentő programod kezdetén mérd le magad, és ellenőrizd a változást hetente. (Ha nincs súlybéli változás, de mondjuk keményen sportolsz, a zsír helyét átvehette az izom – így akár stagnálhat is a testsúlyod, míg közben formásodsz.)