Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Molnár Anikó 30 kilót fogyott

Molnár Anikó 30 kilót fogyott
Molnár Anikó gyakran a szerelmi életével és a karrierjét érintő változásokkal kerül a címlapokra, most megmutatta, milyen őrülten dögös bikiniben.

Molnár Anikó gyakran a szerelmi életével és a karrierjét érintő változásokkal kerül a címlapokra, mégis, neve kapcsán a lapok főként látványos fogyásról és indokolatlannak tűnő hízásokról számolnak be már hosszú évek óta.

Molnár Anikó fogyása – Diéta Pláza

Sokáig nem lehetett tudni, azon kívül, hogy gerincsérve miatt nehéz megfelelő sportot űznie, még milyen átok sújtja a Való Világ harmadik szériájából ismert celebnőt, aztán 2018-ban kiderült: inzulinrezisztenciája van, ami gyakorlatilag a cukorbetegség előszobájának tekinthető betegség.

Molnár Anikó hihetetlen fogyása – Diéta Pláza

Amikor végre diagnosztizálták, az egykori Nagy Ő azonnal diétába fogott, egy orvos tanácsára pedig vércukorszint-szabályzó készítménnyel kezdte el szúrni magát. Azt mondja, ennek hatására indult be nála a hatalmas fogyás: 10 hónap alatt mozgás és koplalás nélkül 28 kilótól szabadult meg.

 

Az egykor 105 kilós Molnár két éve már tartja 78 kilós súlyát, és amikor csak teheti, közszemlére teszi előnyös külső tulajdonságait. Most például az Instára töltött fel egy rakat képet, amiken bikiniben szexizik.

Képek: femina.hu, Molnár Anikó Instagram, blikk.hu