Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Onyutha Judit kirobbanó formában van – 15 kilót fogyott

Diéta Pláza - 2021. 09. 01. 00:00:00

Rég láttuk, már 4 éve nincs képernyőn - Onyutha Judit, a TV2 volt meteorológusa a 90-es években tűnt fel, és hamar belopta magát a nézők szívébe. Az ugandai származású sztár némettanár szakon végzett, ezután úgy döntött, nem ezen a pályán folytatja tovább az útját, és légiutas-kísérő lett belőle. A TV2 a stewardessképzésről forgatott, így találták meg későbbi időjósukat, aki az Országos Meteorológiai Szolgálat felkészítése után tíz évig dolgozott a csatornának.

Onyutha Judit fogyása – Diéta PlázaFotó: Lung András

Nehéz elhinni, de az egzotikus szépség már az ötvenhez közeledik, mégis kirobbanó formában van.

Saját bevallása szerint nem volt ez mindig így, nemrég még elég nagy túlsúllyal küzdött. Amikor úgy döntött, itt az ideje a változásnak, a Genix kapszulát hívta segítségül, amely többek között az indiai kaktusz kivonat is tartalmaz, amivel beindult a fogyása.

"Már öt éve visszavonultam a nyilvánosság elől, azóta sok minden történt. Elvesztettem az édesanyámat, ami nagyon megviselt. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy elindultam a lejtőn, nem figyeltem magamra. A gyerekeim tartották bennem a lelket, de nem jártam mozogni, nem figyeltem az evésre, sőt, sokszor evéssel vigasztalódtam. Fel is jött rám két év alatt 14-15 kiló, amit aztán évekig nem tudtam leadni"

– vallotta be az egykori tévés, aki úgy véli, mindent kipróbált, de csak 2-3 kilótól tudott megszabadulni, amelyek ráadásul később visszakúsztak rá.

Onyitha Judit fogyása – Diéta Pláza Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Májusban érkeztem a mélypontra, azt éreztem, összecsapnak felettem a hullámok. Akkor határoztam el, hogy visszaszerzem a régi életemet, azt az örökmozgó, mosolygós nőt, akit a családom és a barátaim szerettek. Az interneten találkozott először egy nemzetközi kutatásra épülő módszerrel, aminek a lényege, hogy a szervezetben lévő zsírbontó vegyületek úgy is képesek kalóriát égetni, ha nem iktatunk be extra mozgást az életünkbe."