Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Radics Gigi fogyása – 30 kilót dobott le

Radics Gigi kislánya közel másfél éve született meg, és az énekesnő - aki korábban már kapott megjegyzéseket súlya miatt - mostanra tudta visszaszerezni a szülés előtti alakját, harminc kilós súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia. 

Radics Gigi fogyása – Diéta Pláza

Fotó: femina.hu

„Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent, hogy nem eszem cukrot, tésztát, krumplit, kenyeret. Sokkal színesebben étkezem, mint a múltban. Ötször étkezem, 3 óránként sok zöldség, gyümölcs. Igazából nincs trükk!

Nagyon egyszerű! ÉLETMÓDVÁLTÁS. Edzeni kell járni legalább heti 4-szer és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérjebevitel, vízfogyasztás). Nincs kifogás, hogy most „nincs időm járni”. Ha akarunk valamit, azt elérjük, csak tennünk kell érte, bármiről legyen is szó az életben. Persze, nem baj, ha van egy szuper edző is a háznál !!!!” – írja posztjában az énekesnő.

 

Radics Gigi nincs azzal egyedül, hogy túlságosan is szeret enni, és ezért állandó volt nála a jojó-hatás. Sajnos a kitartás a legfontosabb, ha a fogyókúráról van szó. A Megasztár egykori győztese korábban azt sem titkolta, hogy a szülés után depresszióval küzdött, de mostanra szerencsére túllendült a nehezebb időszakon. A sportolást még nem építette vissza az életébe, de az étkezésre nagyon odafigyel. Hogy hogyan?

Radics Gigi 30 kilós fogyása – Diéta Pláza

fotó: femina.hu

„Elsősorban étrendváltással, kerülöm a szénhidrátokat, de nem egy előre megírt diéta alapján fogytam, hanem ahogy nekem bevált már korábban is. Nem tudok éhezni, és nem is egészséges. Szerencsére egyre több olyan egészséges finomságot el tudok készíteni, amit én is ehetek, így könnyebb a diéta” – osztotta meg tapasztalatait Radics Gigi.

Hirdetés

Bőrfeszesítő és alakformáló hatás a kevesebb cellulitért  – Diéta Pláza

Gigi sosem szomorkodott amiatt, hogy nem kapta vissza azonnal a szülés utáni alakját. Időt adott magának, és a saját tempójában szabadult meg a 30 kilós súlyfeleslegtől.

„A 30 kiló plusz miatt még nehezebben viseltem a pánikrohamokat. Tehát tudtam, le kell adom a súlyfelesleget, hogy érezzem, ura vagyok a testemnek, és egyúttal leküzdöttem a pánikot is - mesélte Radics Gigi.