Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natur Tanya®

A Natur Tanya® termékek több ezer éves népgyógyászati megfigyeléseket ötvöznek elméleti tudással, gyakorlati tapasztalatokkal és a legújabb gyártástechnológiákkal, melyek teljesen új kapukat nyitottak meg a prevenció előtt. 

A Natur Tanya® egy azzal az életérzéssel, ami a természetgyógyászat iránti szenvedély, az egészséges életmód iránti elkötelezettség és a tudományos kutatások proaktív hasznosításának együttesével irható le.

Étrend-kiegészítőik olyan tápanyag koncentrátumok, melyek több ezeréves népgyógyászati megfigyeléseket ötvöznek elméleti tudással, gyakorlati tapasztalatokkal és a legújabb gyártástechnológiákkal, melyek teljesen új kapukat nyitottak meg a prevenció előtt, a hosszú egészséges, minőségi élettartam érdekében. 

Hiszünk a prevencióban!

Az optimális táplálkozás és rendszeres testmozgás kulcs az egészséghez. Az életmód és az étkezési szokások megváltozása számos krónikus rendellenesség és betegség fő oka, mely befolyással van mindennapi jó közérzetünkre, egészségi állapotunkra, elősegíti a korai öregedést és rövidíti az élettartamot is.

Manapság mennyiségileg túl sokat eszünk, mégis alultápláltak vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy az étrendünkből hiányzó tápanyagokat táplálékkiegészítőkkel kompenzáljuk a szervezet megfelelő felépítése és működése érdekében. Cselekedeteinkkel növelhető az élettartam, de ami még ennél is fontosabb, hogy életünket egészségesen, fitten és betegségektől mentesen éljük le.

Natur Tanya® küldetés  

Küldetésünknek a prevenció fontosságának hirdetése. Egészségünk a test, lélek és szellem egységének harmóniáján és ennek a ténynek a tudatosításán múlik. Szeretnék felhívni a figyelmet a minőségi táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a lelki-szellemi harmónia támogatásának fontosságára. Szeretnénk megértetni az étrend-kiegészítők helyét és szerepét mindebben. Célunk minél szélesebb körben megismertetni azon tápanyagokat, melyeknek koncentrált formái életmódi reformokkal karöltve célzott támogatói a minőségi, hosszú életnek. 

Hiszünk a prevencióban
Hiszünk az életmódváltás erejében 
Hiszünk a tápanyagok fontosságában
Hiszünk az arany középútban

Rendezés: