Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezen a fotón látszik igazán, mennyire sokat fogyott Onyutha Judit

„elindultam a lejtőn”, nem figyeltem magamra. Fel is jött rám 15 kiló.

Onyutha Judit már ismét bomba formában van, és nemrégiben fürdőruhában állt a kamerák elé, hogy megmutassa, ötvenhez közeledve sem lehetetlen elérni a vágyott alakot.  

Onyitha Judit fogyása – Diéta Pláza

Fotó: MTI/Zih Zsolt

"A fotózással azt szeretném megmutatni a nőtársaimnak, hogy igenis sikerülhet! Már nem akarom zsákruhákkal takargatni magam, ahogy eddig tettem, hiszen újra jól érzem magam a bőrömben" vallotta be a 48 éves Onyutha Judit. 

Nehéz elhinni, de az egzotikus szépség már az ötvenhez közeledik, mégis kirobbanó formában van.

Saját bevallása szerint nem volt ez mindig így, nemrég még elég nagy túlsúllyal küzdött. Amikor úgy döntött, itt az ideje a változásnak, a Genix kapszulát hívta segítségül, amely többek között az indiai kaktusz kivonat is tartalmaz, amivel beindult a fogyása.

Onyitha Judit fogyása – Diéta PlázaFotó: femina.hu

"A fürdőruhás fotózás egy újabb mérföldkő számomra. Nagy szó, hogy le mertem vetkőzni egy wellnessben, mert eddig mindig takargattam magam strandkendőkkel és mindenféle leplekkel. Nem is szerettem strandra járni, ha a gyerekek miatt muszáj volt mennem, akkor is nagyon rosszul éreztem magam"

Mitől olyan hatékony a Genix kapszula?

Klinikai kutatások bizonyítják elképesztő hatékonyságát, amelyet azoknak a ritka gyógynövényeknek köszönhet, amelyeket eddig még nem használtak ebben a kombinációban.

Laposabb has? Simán.
A GENIX kapszula nem csak csökkenti az éhséget, de májtisztító funkciójával segít a puffadást is csökkenteni. 

Feszesebb bőr, 40 felett is
A túlsúly gyakran jár narancsbőrrel. Szerencsére a GENIX gátolja a zsírlerakódást, és a már lerakódott zsírsejteket segít feltörni. A jó anyagcsere a kulcsa ennek is.