Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szögeczki Ági több, mint 10 kilót fogyott.

Szögeczki Ági több, mint 10 kilót fogyott.
Szögeczki Ági fogyása: attól tartott, terhesnek nézik. Egészségügyi okai is voltak az életmódváltásnak.

A Farm VIP egykori sztárja, Szögeczki Ági azt mondta magának: ez így nem mehet tovább! Zavarták a pluszkilók és túl a negyvenen elhatározta, hogy változtat az életmódján, vége az nassolásnak. 

Szögeczki Ági fogyásának titka – Diéta Pláza

Szögeczki Ági már kislánykorától kezdve súlyproblémai voltak, mindig teltebb, húsosabb volt. Az évek alatt mindenféle fogyókúrás módszert kipróbált, de egyik se vált be, a divatdiétáktól ingerlékennyé vált és amit leadott azt egy idővel visszaszedte.

A 46 éves "VV Ágicát" zavarták a pluszkilók, de elsősorban az egészsége miatt változtatott sikeresen az életmódján mellett. Fontos volt számára, hogy ne gyógyszerekkel, hanem természetes módszerekkel és hatóanyagokkal fogyjon. Arra ugyanakkor nem számított, hogy ennyi idősen teljesen más kihívásokkal kell szembenéznie, hogy elérje a kívánt testsúlyt. Az állandó puffadás miatt közszereplőként még az is stresszelte, nehogy kismamának nézzék. 

Egyszerűen nem éreztem magam jól a bőrömben, puffadtam, fáradékony voltam, és sokszor küzdöttem migrénnel is. Oka volt ennek az állapotnak: az elmúlt hét-nyolc hónapban képtelen voltam abbahagyni a nassolást. Esténként, miután a kisfiam elaludt, előkerült az édesség, ennek eredményeképpen fel is jött rám tíz kiló, nem tudtam felvenni a ruháimat. 

Ági igyekszik újra formába lendülni, ugyanis modellkedéssel is keresi a kenyerét, ezért nem mindegy neki, hogy milyen a testalkata. Másrészt súlyos egészségügyi problémákat helyeztek kilátásba orvosai, így nagyon sürgősen kellett megszabadulnia rossz szokásaitól.

VV Ágica Fogyása – Diéta Pláza

Fotó: TV2/Mokka

A dohányzást már egy ideje abbahagyta, majd egy újabb függőség alakult ki nála, de szerencséjére időben észbe kapott. A teljes életmódváltás mellett döntött, teljesen elhagyta az étrendjéből a cukrot és a lisztet, a puffadásra pedig egy természetes hatóanyagú, emésztést segítő prebiotikumot tartalmazó készítményt szed. Azt mondja, bár még csak az út felénél jár, a legnehezebb döntést már meghozta, elindult, és napról napra jobban érzi magát.

Sose gondoltam, hogy a cukornak és a lisztnek mennyi káros hatása van, amit nem veszünk észre a mindennapokban, ahogy azt sem, mennyire más az élet ezek nélkül. Türelmesebb lettem, ami nagyon meglepő, a migrénem pedig totálisan elmúlt, pedig azzal kapcsolatban már rengeteg kivizsgáláson jártam, volt, amikor azt is gondoltam, hogy komoly a baj. Mostanra ez is sokat javult, plusz nagyon jó, hogy nincs puffadásérzetem, nem zavar a hasam.

A közösségi oldalain szívesen megosztja követőivel nemcsak az eredményeit, hanem a nehézségeket is.

Sok negyvenes édesanya követ engem, és sokan kérnek tőlem tanácsot is, ezért döntöttem úgy, hogy megmutatom a saját utamat. Engem nagyon inspirálnak az eredmények, amiket elértem már ilyen rövid idő alatt is, és hiszem, hogy ezzel segíthetek másoknak. A nőiességem is visszatérőben van, pedig az elmúlt években ezt az oldalamat hagytam a háttérbe szorulni. Anyaként és a munkában annyira meg akartam felelni, hogy a lelkemnek ezzel a felével nem foglalkoztam, ami nagy hiba volt. Most jól vagyok, és még van előttem jó sok cél, de az eredmények segítenek: amikor feladnám, csak megyek tovább, mert jó úton vagyok.

Szögeczki Ági fogyása – Diéta Pláza

Fotó: TV2/Mokka

Nem vagyok rá büszke, hogy sport nélkül fogytam, és örülök, hogy ezt el tudom mondani. Ezeken a képeken sem vagyok tökéletes, ugyanis a kötőszöveteken is látszik, hogy nagyon le vagyok fogyva, de nem vagyok feszes. Szükségem lenne egy pici mozgásra, szálkásításra.

„Nem csak külsőleg látom a változást. Minden téren jobban érzem magam, és az csak egy dolog, hogy az anyukám szerint is sokat fogytam már most, és büszke rám.” – Mesélte az egykori valóságshow-szereplő.

Szögeczki Ági fogyás – Diéta Pláza

Fotó: TV2/Mokka

Fogyókúrát támogató termékek: