Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés, szállítás

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK 

A rendelés véglegesítése (ajánlattétel)

Amennyiben meggyőződtél arról, hogy a kosár tartalma megfelel a megrendelni kívánt termékeknek, valamint az adataid helyesen szerepelnek, úgy a „MEGRENDELÉS” gombra kattintva zárhatod le megrendelést. A honlapon közölt információk nem minősülnek az Eladó részéről szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak. A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó megrendelések esetén a vásárló minősül ajánlattevőnek, és a szerződés az általad a honlapon keresztül tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre a jelen ÁSZF rendelkezései szerint.

A „MEGRENDELÉS” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszed, hogy ajánlatod megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozatod – az Eladó jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén - fizetési kötelezettséget von maga után.

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte

Az ajánlatod 48 órás időtartamon belül érvényes. Amennyiben az ajánlatod a jelen általános szerződési feltételek szerint 48 órán belül nem igazolja vissza az Eladó, mentesülsz az ajánlati kötöttséged alól.

A rendelések feldolgozása két lépcsőben történik. Neked bármilyen időpontban lehetőséged van a megrendelés leadására. A rendelésről először egy automata visszajelzést kapsz, ami csak annak a tényét rögzíti, hogy megrendelésed a honlapon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül az ajánlatod elfogadásának. Amennyiben azt észleled, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés az adataid tévesen tartalmazza (pl. név, szállítási cím, telefonszám, stb.), úgy köteles vagy ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – velünk e-mail útján haladéktalanul közölni. Amennyiben a megrendelésedtől számított 24 órán belül nem kapod meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelésed technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe.

Az Eladó legkésőbb az ajánlatodnak elküldését követő munkanap során egy második e-mail útján visszaigazolja az ajánlatot.  A szerződés az általad tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre (második visszaigazolás).

FIZETÉSI MÓDOK:

Utánvét
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. Utánvételes rendelést készpénzzel és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni a futár részére.

Bankkártyás fizetés Barionnal  
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. 

Banki utalás (előreutalás)
Az utaláskor kérjük, a megjegyzés rovatba írd bele a rendelési számot, amit a rendelést visszaigazoló levélben a Rendelés részletei alatt találsz. Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: Horváth László EV.
Bankszámlaszám: 10700392-12925704-57100003.

PayPal fizetés
Akkor javasoljuk ezt a fizetési módot, ha a PayPal rendszerben már van regisztrációd. Akkor a bankkártyás adataidat nem kell megadni.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK, DÍJAK

GLS futárszolgálat: 
Belföldi kiszállítás költsége: 1690 Ft
Belföldi csomagpontra kiszállítás költsége: 1490 Ft

FoxPost csomagautomata: 
Belföldi kiszállítás költsége: 690 Ft

Az utánvét költsége: 310 Ft
Belföldi ingyenes házhozszállítás 40 000 Ft vásárlás felett.

Teljesítési határidő
A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával tudomásul veszed, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés
Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a veled történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén 5 munkanapon belül visszautaljuk neked a vételárat.