Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Apatest? Milyen apatest?

Én, mint 50-es férfi, már bőven a rizikós korosztályba tartozom, már ami a szívinfarktust és hasonló finomságokat illeti, és mivel vannak még terveim a jövőmmel kapcsolatban, hát elkezdtem odafigyelni kicsit.

Ahogy látom, elég kevés férfi foglalkozik a fogyókúrával, mintha férfiatlan dolog lenne odafigyelni az ember egészségére. Egy igazi férfi lehet igénytelenül elhízott? Szerintem nem.

Nőismerőseim hívták fel a figyelmet a jelenségre és tényleg ez a helyzet, ha kimész a strandra, te is meglátod, mi történt velünk – gyakorlatilag a férfiak 70-80 százalékának nagyobb a melle, mint egy átlagos nőnek, zsírosak, tunyák, hatalmas a hasuk, szalonnás a hátuk. Ha megnéz az ember pár fotót a nyolcvanas évekből mondjuk, egészen más a helyzet, alig van túlsúlyos.

Szóval irgalmatlanul megdagadtunk, gyerekek!

Én, mint 50-es férfi, már bőven a rizikós korosztályba tartozom, már ami a szívinfarktust és hasonló finomságokat illeti, és mivel vannak még terveim a jövőmmel kapcsolatban, hát elkezdtem odafigyelni kicsit. Nem tetszett az úszógumim, és folyton behúzott hassal sem jó élni. Szóval diétakalóriadeficit, edzés, kevesebb nasi – az eredmény, hogy ledobtam laza 18 kilót 6 hónap alatt.

Most kéne jönnie a receptnek, meg a tuti programnak, vagy jöhetne a divatos fogyókúra, csodabogyó, mert a lusta akaratgyenge emberek ezekben hisznek többnyire. Hát sajnos van egy rossz hírem.

Milyen az apatest? – Diéta Pláza

A megoldás ez: nem kell annyit enni, és muszáj mozogni. Ez a csodarecept. Kész. Pássz. Abrakadabra.
Persze lehet szöszölni és kenegetni a felelősséget (erős a csontom, ez genetika, más az anyagcserém, stb.), de a tény attól még tény marad: te tehetsz egyedül valamit azért, hogy ne hájcsöcsöd, hanem izmos mellkasod, hogy ne potrohod, hanem kockahasad legyen. Lehet menni edzeni srácok, és a sört csak óvatosan!

Milyen az apatest? – Diéta Pláza Az igazi férfi nem attól az, hogy öblöset böffent egyet ebéd után és serceg az állán a borosta, hanem attól, hogy bármit legyőz – akár még saját magát is!