Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A 180 kilós John Goodmannel közölték az orvosok: lefogy vagy meghal

Diéta Pláza -
A 180 kilós John Goodmannel közölték az orvosok: lefogy vagy meghal
A Golden Globe-díjas John Goodman hosszú évek óta figyel az egészségére, nem iszik, egészségesen táplálkozik

A Golden Globe-díjas John Goodman hosszú évek óta figyel az egészségére, nem iszik, egészségesen táplálkozik, és kínosan ügyel rá, hogy ne érje el azt a kritikus testsúlyt, amellyel annak idején nemcsak az egészségét, de már az életét is kockáztatta. Nem véletlenül, John Goodman – Diéta Pláza

A Nagy Lebowski, a Hollywoodi lidércnyomás és az Arizonai ördögfiókák című filmekből is jól ismert színész ugyanis a kétezeres évek közepéig egyáltalán nem törődött magával: dohányzott, alkoholfüggő volt és túlsúlyos, közel 180 kilót nyomott, ami szép lassan teljesen tönkretette őt. Igazán azonban csak akkor ijedt meg, amikor 55 éves kora körül az orvosok közölték vele: lefogy, vagy meghal.

John Goodman fogyása – Diéta Pláza

A most 70 éves színész ekkor határozta el, hogy megszabadul minden káros szenvedélyétől, és új életet kezd. Elképesztő akaraterővel sikerült is neki, néhány év alatt közel 50 kilót fogyott, de leszokott a cigiről és az alkoholról is. Lassan húsz éve ennek, és már talán arra is csak haloványan emlékszik, amikor karrierje hajnalán egy Burger King reklámban mindössze annyi volt a dolga, hogy jóízűen befaljon egy óriási Whoppert.

Forrás: blikkruzs.hu, femina.hu