Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyári Darinka látványos változása

Nyári Darinka látványos változása

Nyári Darinka, a közösségi média sztárja, akinek a fogyása nem csak szemmel látható, de inspiráló is.

Darinka évek óta küzdött a súlyproblémáival, amelyek megkeserítették mindennapjait. Nyári Darinkát és Kiss Ernő Zsoltot a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában, majd az Ázsia Expressz 2022-es évadának második helyezettjeként ismerhetik a nézők. Ismeretlen kommentelők úgy gondolták, a színésznő nem elég csinos, így nem illik jóképű színész férje mellé. 

"Amióta világ a világ, mindig is jojóztam, nem tudom, mikor voltam elégedett magammal. Elég lusta vagyok, és sosem voltam kitartó a fogyókúrában. Állandóan rohanásban vagyok, ráadásul szeretem a finom ételeket, így pedig eddig nem volt könnyű dolgom. Van egy mondás, amit jó ideje szajkóztam a barátnőimnek. Akinek szerencséje van a szerelemben – és bizony én 18 éve boldog vagyok –, annak a fogyókúrában nemigen."

Az előtte-utána fotókon látványos, mennyire megváltozott Nyári Darinka külseje a fogyás után.

Nyári Darinka elképesztő átalakulása – Diéta Pláza

"De végre fordult a kocka. Rátaláltam egy innovációra, aminek köszönhetően újra rendeződött az anyagcserém és visszavette az étvágyamat. Már nem önkínzás a fogyás. Igazából ez segített abban, hogy ne adjam fel, és az első stresszes pillanatban nem nyúltam az ételhez – mesélte a színésznő."

Az életmódváltás és a testsúlycsökkentés mindig nehéz feladatnak bizonyul. Számos diéta és fogyókúra van a piacon, amelyek megígérik, hogy eredményeket hoznak, de az igazság az, hogy a legtöbbjük nem működik hosszú távon. A CLG testsúlycsökkentő innovátor azonban egy új megközelítést kínál a testsúlycsökkentésre, amelynek alapja az életmódváltás és a személyre szabott tanácsok.

CLG Testsúlycsökkentő  kapszula – Diéta Pláza

A színésznő elmondta, hogy az életmódváltásnak és az egészséges életmódnak a kulcsa a személyre szabott megközelítés. Az évek során számos fogyókúrát és diétát kipróbált, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. Amikor azonban megtalálta a CLG testsúlycsökkentő innovátort, észrevette, hogy ez az új megközelítés hatékonyabb volt, mint az összes korábbi próbálkozása.

"Szülés után kezdődött minden, akkor aztán főleg felkúsztak a kilók, de csak a babám érdekelt! A férjemtől viszont folyton csak bókokat kapok, így Ernő inkább azért szereti, ha fogyok, mert akkor jól érzem magam a bőrömben. Ő bizony nagyon jóképű, sokszor meg is kaptam, hogy mit keresek mellette. Ezzel az elején foglalkoztam is, de mostanra már egyáltalán nem érdekel az ilyenfajta ítélkezés." 

Nyári Darinka 10 kilós fogyás után – Diéta Pláza

Az CLG kapszula sokat segít az egészséges életmód eléréséhez, amelyeket személyre szabottan alkalmaznak Nyári Darinka esetében is. A fő cél az volt, hogy az életmódváltás során nyugodt maradjon és ne érezze magát korlátozva. Ez azt jelentette, hogy kis változtatásokkal kezdte az új életmódot, amelyeket könnyen beilleszthetett a mindennapi rutinjába.

"Rátaláltam egy innovációra, aminek köszönhetően újra rendeződött az anyagcserém, és visszavette az étvágyamat. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa a levele, amely a Fülöp-szigeteken a terem, a helyi gyógyítók is fontos hatóanyagnak tartják, azt mondják hatására a zsírok fele képes csak lerakódni. Vagy az indiai csalán, amit én csak soványságfaktornak hívok: ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős. Úgy tudom, a fogyókúra alatti feszültség leküzdésében is segít, azt hiszem, ennek is köszönhetem, hogy még jobb kedvű is vagyok, ahogy látom magam a tükörben" – magyarázta Darinka

A CLG testsúlycsökkentő innovátor segítségével Nyári Darinka végre megtalálta a megfelelő egyensúlyt az egészséges táplálkozás és a testmozgás között. A személyre szabott ajánlások nagyon hatékonyak voltak, és segítettek neki megérteni, hogyan lehet az életmódváltást hosszú távon fenntartani.

"Ha boldog vagyok, akkor is eszem. Szeretem a pörköltet, a hamburgert, a rántott húst, most ezekről se kellett lemondanom, mivel megtaláltam ezt a mankót és lecsökkent az étvágyam. Az étkezés számomra egy rituálé, a nagy családi ebédeket is imádom, jó érezni, hogy összefog a család. Várom a jó időt, ilyenkor még több a lehetőség a közös programokra, amolyan olaszosan, szerintem bennünk van is egy kis itáliai vér, még akkor is, ha szőke vagyok" – meséli nevetve a sztár

Nyári Darinka elmondta, hogy az innovátor segítségével megtanulta, hogyan válassza ki az egészséges ételeket, hogyan készítse el azokat, és hogyan állítsa össze az étrendjét. Emellett azt is megtanulta, hogyan állítsa össze a testmozgási rutinját, amelynek célja az egészséges testsúly fenntartása és a szervezet általános állapotának javítása volt.

A színésznő úgy gondolja, hogy az kapszula sikere abban rejlik, hogy személyre szabott megközelítést kínál a testsúlycsökkentésre, és nem egy univerzális megoldást ígér. A CLG segítségével mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást, és az életmódváltás során kevésbé lesznek korlátozva.

Nyári Darinka lefogyott – Diéta Pláza

A módszer sikere az is, hogy figyelmet fordít a mentális egészségre is. A testsúlycsökkentés nem csak fizikailag, hanem mentálisan is nehéz feladat lehet. Darinka megtanulta, hogyan kezelje a stresszt és az érzelmeket az életmódváltás során, és hogyan tartsa fenn a motivációját.

Véleménye szerint az módszer által nyújtott segítség valóban hatékony, és segített neki elérni a célját. Az személyre szabott megközelítés és a figyelem az egész személyre, beleértve a mentális egészséget is, valóban segít a testsúlycsökkentésben és az egészséges életmód elérésében.

Nyári Darinka sikeres fogyása

Végső soron, Darinka sikeres fogyása és az CLG kapszula sikerei is azt mutatják, hogy a testsúlycsökkentés nem csak arról szól, hogy kevesebbet együnk és többet mozogjunk. Az egészséges életmód eléréséhez személyre szabott megközelítésre van szükség, és figyelmet kell fordítani a mentális egészségre is. A kapszula segítségével mindenki megtalálhatja a saját útját az egészséges életmód felé.

CLG Testsúlycsökkentő  kapszula – Diéta Pláza

Az módszer célja az, hogy minden egyes ember megtalálja azt az életmódot, amely az ő egyéni adottságaihoz és életstílusához a legjobban illeszkedik. Ez nem csak a testsúlycsökkentésről szól, hanem a hosszú távú egészség megőrzéséről is.

A CLG továbbra is dolgozik azon, hogy a lehető legjobb segítséget nyújtsa mindazoknak, akik az egészséges életmód felé szeretnének haladni. Folyamatosan figyeli az új kutatásokat és fejlesztéseket, hogy a legjobb és leghatékonyabb módszereket nyújtsa az ügyfeleinek.

Nyári Darinka sikeres fogyása és véleménye az termékről egyértelműen mutatja, hogy az egyéni megközelítés és a figyelem az egész személyre kulcsfontosságú a sikeres testsúlycsökkentéshez és az egészséges életmód eléréséhez. 

Vélemények, tapasztalatok – Nyári Darinka és a CLG testsúlycsökkentő innovátor

"A fogyásom alatt azt vettem észre, hogy ahogy mentek le rólam a kilók úgy lettem egyre magabiztosabb, a súlyom csökkentésével egyenes arányosan nőtt az önbizalmam. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben és büszkén vállalom a koromat. A férjem legnagyobb örömére azóta szívesebben veszek fel csinos vagy akár szexi ruhát. Világ életemben küzdöttem a kilókkal, de most végre elhiszem, hogy a meccs végén belőlem is győztes lehet."

Miben segít a CLG?

1. Étvágycsökkentő hatása segít a mindennapi zsírcsökkentésben.
2. Segíti a testsúly szabályozásában.
3. Csökkenteni az éhségérzetet.
4. Májvédő, blokkolja a szénhidrátok testzsírrá alakulását.
5. Normál vércukorszint visszaállításában nyújt támogatást.
6. Gyulladáscsökkentő és erős antioxidáns.
7. Támogatja a zsírbontást, segít szabályozni a zsíranyagcserét.
8. Csökkenti és az édesség iránti vágy leküzdését.